Loading...

Turvallinen maski on pääasia!

Kun kiekko tai pallo tulee yli 100 km/h kohti sinua, pystytkö parhaimpaasi jos joudut miettimään varusteidesi turvallisuutta?
Suomalainen Wall Mask on tehnyt maailman parhaita maalivahdin maskeja jo yli kolmekymmentä vuotta , jotta sinä voisit keskittyä oleelliseen. Torjumaan!

Jääkiekko ja salibandy ovat jatkuvasti kehittyviä lajeja, ja siinä kehityksessä me olemme mukana. Jatkuvassa tuotekehityksessä käytämme apuna myös alan parhaita asiantuntijoita, maalivahteja. Huippuluokan materiaalit ja kehittyneet tuotanto menetelmät ovat meille arkea. Maskien valmistus on kovaa käsityötä, mutta juuri sinulle meillä on tarkoitus tehdä jokaisesta harjoituksestasi ja pelistäsi juhlaa.

Maskien huolto ja varaosien saatavuus myös vanhempiin maskeihin on meille kunnia-asia, se tarkoittaa sinulle turvallista ja käyttömukavaa maskia vuosiksi eteenpäin. Jos haluat maskiisi yksilöllisen maalauksen, on meillä tuhansien maskien kokemus erikoismaalauksista, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Jos siis turvallinen, suomalainen, kustomoitava, tyylikäs ja kestävä maalivahdin maski on sinullekin pääasia, on valintasi Wall Mask!

Ystävällisin terveisin, Petri Karvinen ja WALL TEAM!

JÄÄKIEKKO

ICE HOCKEY MASKS

SALIBANDY

FLOORBALL MASKS

ERIKOISMAALATUT

CUSTOM PAINTED MASKS

VARAOSAT JA TARVIKKEET

SPARE PARTS AND ACCESSORIES

RISTIKOT

CAGES

YRITYS

CAGES

PALVELUT

CAGES