Loading...

JÄÄKIEKKO

ICE HOCKEY MASKS

SALIBANDY

FLOORBALL MASKS

ERIKOISMAALATUT

CUSTOM PAINTED MASKS

VARAOSAT JA TARVIKKEET

SPARE PARTS AND ACCESSORIES

RISTIKOT

CAGES

Turvallinen maski on pääasia!

Kun kiekko tai pallo tulee yli 100 km/h kohti sinua, pystytkö parhaimpaasi jos joudut miettimään varusteidesi turvallisuutta?
Suomalainen Wall Mask on jo yli kolmekymmentä vuotta tehnyt maailman parhaita maalivahdin maskeja, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen. Torjumaan!

Jääkiekko ja salibandy ovat koko ajan nopeutuvia ja kehittyviä lajeja, ja siinä kehityksessä me olemme mukana. Jatkuvassa tuotekehityksessä käytämme apuna myös alan parhaita asiantuntijoita, maalivahteja. Huippuluokan materiaalit ja kehittyneet tuotanto menetelmät ovat meille arkea. Maskien valmistus on kovaa käsityötä, mutta juuri sinulle meillä on tarkoitus tehdä jokaisesta harjoituksestasi ja pelistäsi juhlaa.

Maskien huolto ja varaosien saatavuus myös vanhempiin maskeihin on meille kunnia-asia, ja se tarkoittaa sinulle turvallista ja käyttömukavaa maskia vuosiksi eteenpäin. Ja jos haluat maskiisi yksilöllisen maalauksen, on meillä tuhansien maskien kokemus erikoismaalauksista, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Jos siis turvallinen, suomalainen, kustomoitava, tyylikäs ja kestävä maalivahdin maski on sinullekin pääasia, on valintasi Wall Mask!

WALL MASKS

Story of Wall

READ MORE

WALL ADDITIONAL SERVICES

Masks maintenance and paintings

READ MORE