Wall palvelut

WALL HUOLTO- JA KUSTOMOINTIPALVELUT TAKAAVAT MASKILLESI PARHAAN

KÄYTTÖMUKAVUUDEN, TURVALLLISUUDEN JA PITKÄN KÄYTTÖIÄN.

Maskien maalaukset ja muu kustomointi

Maskien huolto, kunnostus, erikoismaalaukset ja muu kustomointi kaiken merkkisiin maskeihin on osa Wall maskien toimintaa. Jos vakiokokoinen maski ei tunnu sopivalta päähäsi, ota yhteyttä ja muokkaamme maskin sopivaksi. Vanhoihinkin Wall maskeihin on saatavilla kaikki tarvittavat varaosat kuten ristikot, remmisarjat ja ruuvit ja myös muihin merkkeihin teemme kunnostuksia, kustomointeja ja maalauksia. Jos tarvitset vanhaan maskiisi vaikkapa uudet pehmusteet, ota yhteyttä meihin, riippumatta maskisi merkistä.

Huolto ja käyttöohjeet

Maskien maalaukset

Wall kynäruiskumaalarit ovat toteuttaneet jo tuhansia erikoismaalauksia uusiin ja vanhoihin maskeihin. Maskien maalaukset toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan ja hinta muodostuu työn vaativuuden, tyylin ja yksityiskohtien perusteella. Voit esittää maalaustoiveet sanallisesti ja piirrettyjen tai muiden mallikuvien avulla, mutta sinun ei tarvitse olla kuvankäsittelyn tms. ammattilainen. Teemme antamiesi maalaustoiveiden perusteella tarjouksen ja tilaus etenee, kun hyväksyt tarjouksen. Toimitusaika riippuu maalaustyön vaativuudesta ja maalareiden työjonosta, mutta on normaalisti noin kuukauden.

Vanhan maskin pohjustustöistä ja purkamisesta veloitamme lisäksi 69 euroa. Ns. yliteipattujen maskien maalauksista sovitaan tapauskohtaisesti.

Emme tee maalauksista vedoksia etukäteen, mutta tilaajalla on oikeus saada kuvat lopputuloksesta ennen toimitusta. Hyväksymisen jälkeen toimitamme maskin normaalisti Matkahuollon bussiennakolla, eli maksat maskin noutaessasi sen Matkahuollosta.

Maalaausten hintaryhmät löytyvät verkkokaupastamme.

(Erikoismaalatuilla maskeilla ei ole palautusoikeutta).

Alta voit katsoa vinkkejä maalauksiin