Toimitusehdot

Wall verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 25.3.2014 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Wall Maskit, VAT:FI11492872. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta www.wallmask.fi/wallshop.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksesi tiedot.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokorteilla. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj  y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille OP 514207-2775. 

Ulkomaantilaukset IBAN: FI55 5142 0720 0007 75

SWIFT: OKOYFIHH

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Toimitusaika riippuu varastotilanteestamme, verkkokaupan saldotiedot eivät ole reaaliaikaisia johtuen useista eri myyntikanavistamme. Kaikki tuotteemme valmistetaan ja pakataan käsityönä tehtaallamme Suomessa, osittain tilausten mukaan, kaikki tuotteemme eivät ole varastotavaraa. Normaali toimitusaika 2 vrk -3 viikkoa. Emme ilmoita erikseen toimituksen mahdollisesta viivästymisestä. Tiedustelut toimituksista ja toimitusajoista sähköpostitse wall@wallmask.fi.


 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Pidätämme oikeuden toimittaa tilaukset joko matkahuollolla tai postilla, riippumatta mikä kuljetusmuoto tilauksessa on valittuna.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain mahdollisessa alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Vapaamuotoinen palautusilmoitus on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen wall@wallmask.fi 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta.

Palautusilmoituksessa tulee olla seuraavat tiedot:

• nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi

• pankkitilinumerosi

• kopio Wall Maskien tilausvahvistuksesta tai tilausnumero

 

Palautusosoite:

Wall Maskit

Kihniöntie 55
39820 Kihniö

Palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja hyväksymisen jälkeen.

Palautuskuluista vastaa asiakas.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen wall@wallmask.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Wall Maskit käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Wall Maskit sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.